ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Så ska tjejerna springa förbi

Agnes Carlsson · 30 Mar 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Första veckan startade vi så bra. Sedan hände något. På första onsdagen sprang killarna om oss, bara så där. Och nu har vi legat under sedan dess.

Visst blir man taggad och tänker att nu är det dags, nu gör vi en förändring. Men sedan händer ingenting. Så har det varit ett tag, men nu, i dag, är det dags att springa om dem, omkull dem, en gång för alla.

Så hur gör vi då? Jo förstår ni, i dag ska vi alla sticka ut och springa. Om alla tjejer som anmält sig i tävlingen springer fem kilometer under dagen och laddar upp i kväll, så har vi sprungit 4 145 nya kilometer.

Även om det finns ursäkter (det är för varmt, för kallt, för stressigt, för tråkigt, för någonting) så spelar det ingen roll, ta fram en kvinnas stenhårda vilja och satsa allt.

Och så är det bara att ta sikte mot målsnöret, för då har vi sprungit om grabbarna. Kan vi lova varandra det, tjejer? Det är ju så enkelt. Sedan skrattar vi hela vägen till pris-pallen. Det är vi värda, tjejer.

klar

Artikellänk är kopierad

Agnes Carlsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro