ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Så skaffar du låtsasflickvän på nätet

Aron Andersson · 30 Mar 2011
Uppdaterad 31 Mar 2011
På sajten "Cloud Girlfriend" kan du skaffa en låtsasflickvän.

På sajten "Cloud Girlfriend" kan du skaffa en låtsasflickvän.


Lura dina vänner att du är populär bland tjejerna. Skaffa en virtuell flickvän som berömmer dig på Facebook. "Det är lite sorgligt".

klar

Artikellänk är kopierad

Marie Hagberg.
Marie Hagberg.

Att hitta någon att dela sin kärlek med kan vara svårt. Men nu kan du åtminstone skapa illusionen av att du har en flickvän. På sajten "Cloud Girlfriend" kan du skaffa en virtuell flickvän. Genom att beskriva din drömtjej skapas en tjej som sedan skriver till dig på Facebook, så att alla vänner blir avundsjuka. – Jag tycker det är lite sorgligt, jag tycker faktiskt det. Hur ska man förklara för sina vänner att de aldrig någonsin får träffa tjejen? säger Marie Hagberg, dejtingcoach som är aktuell med boken "Handbok för singelmän". Att skylla på ett långdistansförhållande tycker hon inte är en hållbar lösning. – Jag tycker i så fall att man i stället bör fråga sig: vad kan jag göra för att hon ska bli till verklighet. Det finns trots allt en hel del man kan göra.

Trots det menar hon att en virtuell flickvän kan hjälpa singelkillar att träffa riktiga tjejer. – Det kan absolut fungera. Många killar som är ringmärkta ses som godkända, så visst kan det öka ens chanser, säger hon.

Sajten är fortfarande i testversion och kan bara användas av ett begränsat antal särskilt inbjudna användare.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro