ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Så skrivs det på nätet om barnet

Metro · 17 Aug 2011
Uppdaterad 17 Aug 2011

Glädjebeskedet från kronprinsessan Victoria och prins Daniel sprids som en löpeld. På twitter och bloggar är det många som skriver om nyheten att de båda är med barn. Här är några exempel på reaktioner.

klar

Artikellänk är kopierad

"Oj oj oj, som vi har väntat. Som det har spekulerats. Äntligen är nyheten här – och hovet har bekräftat", skriver journalisten Ebba von Sydow på sin blogg. Sedan presenterar hon sina egna namnförslag: "Blir det en Oscar eller en liten Lovisa? Kristina hade varit riktigt fint, tycker jag. Coolast hade varit en liten Sibylla – men de vågar de nog inte…"

Frilansjournalisten Sanna Lundell har också bloggat om nyheten: "Nämen, det var väl härligt. Det bor allt en liten rojalist i mig. I min själ. Blir löjligt rörd över bröllop och kungabebisar. Löjligt åt det är vad det är."

Johanna Lejon är reporter på Svensk Damtidning, på sin kungliga modeblogg skriver hon: "Jag träffade kronprinsessan i dag – hon var mycket glad och uppsluppen givetvis. Inte så konstigt, förstås.

Även bloggaren Blondinbella har kommenterat graviditeten: "Förresten, hur coolt är det inte att Kronprinsessan är gravid!! Det kommer att bli så häftigt att se en blivande Kung eller Drottning födas och få följa den lilla människans uppväxt, så kul!"

Sångaren och artisten Magnus Carlsson skriver: "Vilken underbar dag det här blev! Stort grattis till de lyckliga kommande föräldrarna!"På Twitter skriver flera om händelsen under hashtaggen #kungabarn. Användaren tindra66: "Som tvillingmamma hoppas jag ju på att Kronprinsessparet får tvillingar. Har det någonsin hänt?" Chisp skriver: "Min mor är lycklig om ryktet stämmer. Gifte sig samtidigt som Sylvia, fick sina barn samma år".

"Varför inte Seven? Det är ett vackert namn för en pojke eller flicka." skriver Twitteranvändaren honkiie. "Okej, Vickan är på smällen. På ett mänskligt plan så är jag svinglad & tror hon blir en bra morsa." skriver användaren Majanen.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro