ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Så skulle Mr Big dö i tredje Sex and the city”-filmen

Natalie Demirian · 21 Nov 2018
Uppdaterad 21 Nov 2018
De fyra huvudrollerna och Mr Big på Golden Globe år 2000.

De fyra huvudrollerna och Mr Big på Golden Globe år 2000. Foto: Getty Images


Den tredje Sex and the city”-filmen blev inte av efter att Kim Cattrall, som spelar Samantha Jones, vägrade att medverka. Nu visar det sig att Chris Noths rollfigur Mr Big skulle dö tidigt i den filmen, skriver The Guardian.

klar

Artikellänk är kopierad

Det blev stora rubriker i slutet på förra året när den tredje ”Sex and the city”-filmen lades på is efter att Kim Cattrall inte ville reprisera sin roll som Samantha Jones, och i början av året var hon också i ett öppet bråk på sociala medier med Sarah Jessica Parker.

Nu visar det sig att planen för den tredje filmen var att rollfiguren Mr Big, Carries man, skulle dö av en hjärtattack i duschen i början på filmen, avslöjar podden ”Origins”, skriver The Guardian.

– Människor nära Kim säger att manuset inte hade mycket att erbjuda Samantha. De menade att det faktum att Big dör av en hjärtattack i duschen relativt tidigt gör att resten av filmen handlar mer om hur Carrie bearbetar sin sorg, snarare än relationen mellan de fyra kvinnorna, säger James Miller som driver podden.

Chris Noth, som spelar Mr Big, säger i podden att han inte har läst utkastet till manuset för filmen, men att han hade kunnat tänka sig att skriva på. Däremot säger Noth att han hatar de överdrivet fåniga och romantiska scenerna i de tidigare filmerna, och refererar till exempel till frieriet i skogarderoden.

– Jag hatar verkligen fåniga saker, och det bero på att jag är lite av en cyniker. Som hela det där slutet i skogarderoben – hatade det.

klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro