ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Så svettas du med stil

Petra Tungården · 18 Nov 2014
Uppdaterad 18 Nov 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Gråa dagar som avlöser varandra och motivation som sinar. Lys upp i mörkret och återfå inspirationen med snygga träningskläder. Metros modechef Petra Tungården har valt ut säsongens bästa kap. 

Självklart är det viktigaste att du tar dig till gymmet, inte hur du ser ut när du väl är där. Men när inspirationen dalar och motivationen känns som bortblåst kan nya supersnygga tränings­kläder ge dig en extra spark i baken. 

Våga trotsa vädret och ge dig på hela färgkartans nyanser, från neongult till turkost till chockrosa. 

Krydda träningsgarde­roben med lite färg och nya roliga material. I dag är de snyggaste plaggen precis lika bra som de är praktiska. 

Fördelen med att lägga några extra slantar på sitt val av kläder är att många av de dyrare alternativen andas och transporterar bort fukt från kroppen bättre än de billigare. Det finns också kläder som håller dig varm på vissa delar av kroppen men släpper igenom luft och svalkar på andra delar.

Kompressionskläder är en av de största trenderna just nu. Det är tränings­kläder som sitter åt ordentligt och påstås stärka blodgenomströmningen, f­örebygga träningsvärk, ge stabilitet och bättre resultat. 

Framför allt så sitter de som ett andra skinn och du känner dig fastare än någonsin. 

klar

Artikellänk är kopierad

Petra Tungården
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro