ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

hela denna artikel är en annons

Så uppdaterar du din och din partners förhållande

Metro · 15 Jul 2019
Uppdaterad 15 Jul 2019
Hos Sinful hittar du leksakerna som kryddar ert sexliv – och förbättrar förhållandet.

Foto: Unsplash


Det sägs att sex kan stärka immunförsvaret, reducera stress och förbättra sömnen. Effekterna av att använda sexleksaker finns det fortfarande inga studier på, men det råder ingen tvekan om att de kan ha en positiv inverkan på vår personliga sexuella utveckling.

klar

Artikellänk är kopierad

I takt med att samhället blir mer öppet och accepterande, har tabut kring sexleksaker minskat, och idag återfinns de i betydligt fler sovrum. Många människor vittnar om den befriande njutning som leksakerna skänker, och allt fler kvinnor införskaffar sig en vibrator. Den ökade efterfrågan har också lett till en klar förbättring av kvaliteten. De första dildos som kom ut på marknaden var varken särskilt spännande eller innovativa, men den som vill kan idag hitta både snygga, smarta och prisvärda leksaker.

Men bara för att vi vågar ta vår njutning i egna händer ska vi inte överse vad sexleksaker kan göra även för parförhållandet. Faktum är att många förmodligen har leksaker liggandes i en låda utan att någonsin använda dem tillsammans med sin partner, vilket är synd eftersom sexleksaker kan göra underverk för ett förhållande

4 positiva effekter som sexleksaker kan ha på förhållandet:

1.Förbättrar kommunikationen.

Ni får en ypperlig anledning att prata med varandra, delge fantasier och berätta om era sexuella önskemål. Vad drömmer ni om att prova, och hur ska ni gå tillväga? När ni kommit fram till det – besök en erotisk webbutik tillsammans och beställ leksakerna ihop.

2.Flyttar fokuset.

Prestationsångest och känslan av att inte räcka till i sängen är vanligare än man kan tro. En sexleksak kan göra det lättare att slappna av, eftersom fokus ligger på vad den kan göra istället för på dig eller din partner. Det gör också att det blir lättare för er att njuta av varandra.

3.Ökar intimiteten.

När ni beslutar er för att använda sexleksaker tillsammans väljer ni också att utforska er sexualitet. Det är i sig både spännande och positivt, och att ni gör det tillsammans innebär att ni även kommer lära känna varandra på ett djupare, mer intimt, plan.

4.Förnyar sexlivet.

Ett bra och välfungerande sexliv kan bli ännu bättre med sexleksaker. De erbjuder variation, kan göra det lättare att få orgasm, nå punkter som normalt är svåra att stimulera eller bara berika stunderna lite extra. Och även om just leksakernas effekt inte har studerats, så vet vi att ett bra sexliv är en viktig del i ett lyckligt förhållande.

Sinfuls råd till dig som är nyfiken på sexleksaker, men som aldrig har provat på dem tidigare, är att prata med din partner om era fantasier, vad ni tänker på när ni är ensamma och vad ni har lust att testa. Som Nordens största erotiska webbutik finns det ett stort utbud av sexleksaker och även egna produkter, däribland en serie färdiga sexleksaksset. De består av en blandning av produkter som utgör en perfekt startpunkt när ni vill börja experimentera med sexleksaker.

Setet “This Weekend” innehåller till exempel allt för en härlig helg tillsammans: ge varandra massage, kombinera fjädervippan med den eleganta satinögonbindeln, och njut av de inkluderade leksakerna. A-Z guiden innehåller dessutom massor av tips och idéer, så att ni kommer igång på bästa sätt.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro