ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sagan om ringen – återföreningen

Mikael Hellmyrs · 25 Jun 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

Foto: Urban Brådhe


klar

Artikellänk är kopierad

– Oj vad fin ringen är. Med de orden avslutades Återföreningen – sista kapitlet i Sagan om vigselringen. Huvudrollerna har spelats av Sören Söderqvist och Linda Mazzanti. – Hur ska jag känna igen Sören, vem ska jag titta efter, är ringen kvar i fickan? Omsvärmad av ett stort medieuppbåd väntade Linda Mazzanti otåligt på att Sören Söderqvist, 40, skulle dyka upp.  Hon ville lämna tillbaka Sörens vigselring, den hon hittade på tio meters djup på korallerna under semestern i thailändska Koo Haa för ett halvår sedan. Tio minuter försenad dök Sören upp inne på Nacka Forum med blommor och champagne.

– Hej, är det du som är Linda? Oj titta vad fin ringen är. Jag känner igen den direkt på hacket. Den sitter fortfarande perfekt, tack ska du ha, sa Sören medan fotoblixtarna smattrade under en varm kram. Metro överlämnade en fotoram till Sören Söderqvist innan det vankades middag. – Hitta en ring i ett hav, det går ju bara inte. Jag skulle ha lyssnat på min fru och tagit av den.

klar

Artikellänk är kopierad

Mikael Hellmyrs
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro