ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Saker att göra i Malmö när solen skiner

Lilla vardag · 6 Apr 2017
Uppdaterad 6 Apr 2017
Slottsträdgården kafé är en av ställena att besöka i Malmö när solen skiner.

Slottsträdgården kafé är en av ställena att besöka i Malmö när solen skiner. Foto: Slottsträdgården kafé


När det är fint väder finns det massor av saker man kan hitta på. Här är Lilla vardags fyra tips på härliga aktiviteter när solen skiner.

klar

Artikellänk är kopierad

1. Slottsträdgårdens Kafé.

Efter en promenad i parken slår vi oss ner och vänder ansiktet mot solen i sällskap av fler solskensberusade Malmöbor. Kanske mest spända är vi på hur menyn kommer se ut senare i vår då ett ägarbyte nyligen gjorts.

2. Drottningtorget

När det är sol äter vi glass! En hyrcykel till Drottningtorget och ryggen lutad mot en solig husvägg. I handen har vi en gelato från Dolce Sicilia. Infaller det soliga vädret en lördag passar vi på att strosa runt bland stånden på Bonden Marknad. Vårmarknaden 2017 äger rum 27/5, 3/6 samt 10/6.

3. Skanör Falsterbo.

Smörj in dig med solkräm och hoppa på buss 100, eller så tar du dig hit med den egna bilen. Här promenerar vi längs med Skånes paradisstränder och framåt sommaren vadar vi ut i det långgrunda havet för ett dopp.

4. Malmö Food Truck Festival.

Mellan 27-28 maj förvandlas Magistratsparken till en festivalplats med fokus på god mat från tjugo olika trucks. Vi ser fram emot att varva våra matintag med ett deltagande i den uppsatta kubbspelsturneringen.

Malmötips från Lilla Vardag, ett socialt nätverk bestående av instagramkontot @lillavardag och podcasten under samma namn som drivs av Clara Sundelius och Zandra Andersson.

klar

Artikellänk är kopierad

Lilla vardag
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro