ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Säljes: Bil som kan köra i vatten

Mattias Isaksson · 13 Apr 2016
Uppdaterad 14 Apr 2016
En Lamborghini Countach som kan ta sig fram i vatten är nu till salu. Den ikoniska bilmodellen har blivit känd genom serier som "Miami Vice" och figurerade även i 80-talshyllningen "Kung Fury" från förra året.

En Lamborghini Countach som kan ta sig fram i vatten är nu till salu. Den ikoniska bilmodellen har blivit känd genom serier som "Miami Vice" och figurerade även i 80-talshyllningen "Kung Fury" från förra året. Foto: Mike Ryan/Rex Shutterstock


För priset av ett skrymsle i centrala Stockholm kan du få en bil som alla uppväxta med tv-serier som Miami Vice” har drömt om. Dessutom kan den köra i vatten.

klar

Artikellänk är kopierad

Lamborghinin är i behov av service innan den är lika funktionsduglig som på 90-talet.
Lamborghinin är i behov av service innan den är lika funktionsduglig som på 90-talet.Foto: Mike Ryan/Rex Shutterstock

Cirka 200 000 kronor kostar en vattengående Lamborghini Countach när den nu lagts upp på Ebay.

Bilen har figurerat i flera tv- och filmprojekt men finns nu i Storbritannien. Byggkostnaden var, enligt säljaren, förfärligt hög och bilen är i behov av en ordentlig service innan den kan ”köra och simma” igen, som annonsen uttrycker det.

►LÄS MER: Hasselhoff hyllar svensk filmskapare

Bilmodellen har nåt kultstatus genom tv-serier som "Miami Vice" och figurerade förra året som en självklar del i den svenskproducerade 80-talspastischen "Kung Fury". 

klar

Artikellänk är kopierad

Mattias Isaksson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro