ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Säljes: spökhus

Elin Bohman · 26 Okt 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

Foto: Ebay


klar

Artikellänk är kopierad

På jakt efter nytt hus?För icke lättskrämda intressenter finns nu möjligheten att slå till på ett komplett spökhus.Byggnaden är från slutet av 1800-talet och beläget i byn Cuchillo, i den amerikanska delstaten New Mexico. Sökandet efter ny ägare går på auktionssajten eBay och köparen lovas ett hus som lätt framkallar kalla kårar.

Det finns tre sovrum och ett badrum och budgivningen startade på 10 000 dollar. På måndagen hade priset stigit till det dubbla och passande nog ska det vinnande budet lämnas in på självaste Halloween, alltså den 31 oktober.Ägaren Josh Bond säger att flera medium efter undersökningar bekräftat att det pågår någon paranormal aktivitet i huset. Bland annat hörs viskningar från en kvinna på ljudupptagningar som en grupp spökjägare spelat in.

– Det hörs fotsteg, röster och dryck som hälls upp. Någon säger åt folk som vistats här att åka därifrån, säger Josh, som själv är övertygad om att det är andarna efter någon av barens gamla ägare eller gäster som fortfarande finns kvar i huset.Om inte den hemsökta byggnaden är tillräckligt kanske platsen där huset ligger kan hjälpa till ytterligare. Cuchillo har 35 innevånare – i det närmaste en spökstad alltså.

klar

Artikellänk är kopierad

Elin Bohman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro