ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sällsynt att tågen går i tid ändå”

Metro · 13 Nov 2013
Uppdaterad 13 Nov 2013
Eva Signell-Portström har förberett sig på längre restid och räknar med en timmes försening i varje riktning. "Det är bara att acceptera". Claes Uggla som sitter bredvid har tagit med sig en bok som förströelse medan han väntar.

Eva Signell-Portström har förberett sig på längre restid och räknar med en timmes försening i varje riktning. "Det är bara att acceptera". Claes Uggla som sitter bredvid har tagit med sig en bok som förströelse medan han väntar. Foto: Lotta Bergseth


På Stockholm C möts Metros utsända av en ganska loj stämning, dagen efter tågolyckan.

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Lotta Bergseth
Foto: Lotta Bergseth
Foto: Lotta Bergseth

Informationen om reducerad trafik samt öppningen av ett spår i den olycksdrabbade tunneln tycks ha avvärjt en upprepning av gårdagens trafikkaos. Några enstaka personer ligger och sover på bänkarna, andra står eller sitter med blickarna riktade mot informationsskärmarna.

►Banarbetare varnade för olycksräls

Eva Signell-Portström från Stockholm är en av de som väntar på en av bänkarna. Hon ska åka fram och tillbaka till Arvika över dagen.

– Det blir längre restid. Jag räknar med en timmes försening i varje riktning men man kan inte påverka att det har hänt en olycka, det är bara att acceptera, säger hon.

Claes Uggla från Stockholm ska till Karlstad.

– Det är bara att gilla läget. Jag åker varje vecka och det är sällsynt att tågen går i tid ändå men jag är kritisk till underhållen av spåren, alla bara skyller på alla.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro