ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Samir Badran och Alex Schulmans sociala medier-bråk – det här har hänt

Natalie Demirian · 20 Feb 2019
Uppdaterad 20 Feb 2019
Alex Schulman och Samir Badran.

Alex Schulman och Samir Badran. Foto: TT


Undrar du varför Samir Badran och Alex Schulman bråkar? Inte? Sluta läs nu. Annars: Här är en bråk-recap.

klar

Artikellänk är kopierad

• I det senaste avsnittet av den populära podden ”Alex och Sigges podcast” som släpptes förra veckan rasade främst Alex Schulman mot Samir Badran. Alex Schulman kallade både Samir Badran och hans parhäst Viktor Frisk för ”stendumma” och ”i grunden osympatiska personer som är så upptagna av sig själva”. Alex Schulman säger vidare att Samir Badran är ”avskyvärd” och ”fruktansvärd” och berättar om bland annat om en händelse som hände i dagarna, där Alex Schulman menar att hans dotter blev illa behandlad av Samir Badran i samband med att dottern ville ta en bild med honom. Alex Schulman säger att det var som om man ”bett honom att åka till Gävle och hämta en grej och komma tillbaka”.

• Samir Badran får veta vad som sagts om honom i podden, och rasar mot Alex Schulman och Sigge Eklund på sin Instagram i flera inlägg. Bland annat ringer han upp Anders Timell, som var på plats vid tillfället som Alex Schulman pratar om, för att få bekräftat att han inte ska ha betett sig illa mot Alex dotter. Till inlägget på Instagram skriver Samir Badran till Alex Schulman: ”mannen, du är typ 60 år och sitter me din kollega och trycker ner mig i 7 minuter, 7 minuter av ren jävla lögn. Detta är ännu ett exempel på hur falska människor är i denna branschen! Allt för uppmärksamhet. Jag hoppas dina barn ser sanningen om vem deras pappa är.”

• Även Viktor Frisk har försvarat sig och skriver bland annat i ett inlägg på Instagram: ”Både Samir och jag försöker alltid vårt yttersta för att ge våra fans den kärlek som de ger oss. Vi kan såklart ha trötta eller jobbiga saker i vårt liv och försöker som sagt alltid ändå bemöta alla så bra vi bara kan.”

Det tar inte slut där.

• Youtubern Anis Don Demina, som var med i den första deltävlingen i årets Melodifestival (där han kom på en femteplats och åkte ut) är kompis med Samir Badran och skriver till honom på Instagram och frågar om de ska låta Schulman ”smaka på sin egen medicin”.

• På tisdagskvällen släppte Samir Badran och Anis Don Demina en diss-låt mot Schulman och Sigge Eklund. Den innehåller textrader som: ”Det är gamla jävla gubbar som jagar relevans, sitter inte på talang, nej dom gör inget vettigt alls” och ”Alex Schulman, Schulman, vem fan e det? ”Samir ville inte ta en bild med mig” Nej men vem fan vill det? Och vem fan är din kompis? Sigge Eklund. Vem?! Jag har aldrig hört hans namn, äh fuck it, skit i han.”

• Även andra kändisar har lagt sig i bråket. Anna Book, festfixaren Micael Bindefeld, Sara Sommerfeld, en rad tidigare ”Paradise hotel”-deltagare, Mia och Jesper Parnevik är bara några av de som uttrycker sitt stöd till Samir Badran i kommentarsfälten.

• Alex Schulman har i skrivande stund inte sagt något mer om varken Samir Badran eller låten.

klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro