ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Samir och Viktor om att ta "Shuffla" till Eurovision

Anneli Wikström · 8 Mar 2018
Uppdaterad 8 Mar 2018

Samir och Viktor drömmer om att komma topp fem i finalen med Shuffla”. ”Det skulle vara livets liv!”

klar

Artikellänk är kopierad

Det är mycket för Samir Badran och Viktor Frisk nu. Final i Melodifestivalen samtidigt som Viktor ska delta i ”Lets dance”.

– Det var lite stressigt i går då presskonferensen var på samma dag som Melodifestivalen drog igång. Men nu kan jag koncentrera mig på mellon, vi dansar bara några timmar här och där nu. Men direkt mellon är över går jag in i hårdträning, då är det två matlådor om dagen och köra hela dagarna som gäller, säger Viktor.

Om de skulle vinna på lördag skojar de om att de får lösa det hela med att ta privatjet mellan Stockholm och Lissabon i maj. En tidningsrubrik sa här om dagen att Samir och Viktor inte ville vinna Melodifestivalen vilket de dementerar.– Det är klart att vi vill vinna! Det var en intervju där vi skojade om en massa grejor och så blev det en rubrik av det. Men så klart vi vill vinna. Äntligen har vi gått direkt till final och då vill vi komma så långt som möjligt, säger Samir.

Vad tror ni om era chanser till seger?

– Jag tror att chanserna är bra. Om man siktar mot stjärnorna så hamnar man i trädtopparna. Vi får se, säger Viktor.

– Jag hoppas på en topp fem-placering. Det skulle vara livets liv. Men vi går verkligen all in för detta, säger Samir.

Om Samir och Viktor skulle ta hem det på lördag tänker de inte ändra något i sitt nummer. I så fall skulle de sjunga på svenska i Eurovision song contest.

– Man ska bara vara sig själv, vi kan inte göra så mycket mer. Vinner vi så kanske vi utvecklar dansen lite bara, säger de.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro