ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Samsung bekräftar Galaxy S4 den 14 mars

Aron Andersson · 25 Feb 2013
Uppdaterad 25 Feb 2013
Galaxy S4

Galaxy S4


klar

Artikellänk är kopierad

Hemlighetsmakeriet till trots, många har redan gissat att nästa flaggskeppsmobil från Samsung, Galaxy S4, kommer att presenteras den 14 mars. Nu har datumet bekräftats.

Sony har redan börjat sälja sin Xperia Z. LG Optimus G finns också ute på marknaden. Och förra veckan visades HTC One för första gången. Av de stora mobiljättarna är det bara Samsung kvar. Nu är datumet spikat för Galaxy S4. Den 14 mars kommer telefonen att visas upp i New York, enligt företagets mobilchef JK Shin. – Vi visade Galaxy S3 i London förra året, och den här gången har vi ändrat plats eftersom vi bombarderades med förfrågningar från amerikanska mobiloperatörer om att avtäcka Galaxy S4 i landet, säger han till nyhetssajten Edaily.

Tidigare Galaxy-modeller har visats upp i USA, Spanien och senast Storbritannien. Under den pågående mobilmässan MWC i Barcelona har Samsung dessutom delat ut inbjudningar till presentationen i mars.

Det har ryktats en hel del om mobilen redan. Enligt uppgifterna kommer den precis som många av vårens konkurrenter få en stor skärm på fem tum med full HD-upplösning. Även kameran kommer att få betydligt bättre prestanda med 13 megapixlar. Det har dessutom rapporterats om att mobilen får en skärmteknik som gör det möjligt att navigera i menyer utan att faktiskt vidröra skärmen.

Troligtvis kommer det fler spekulationer när lanseringsdatum närmar sig.

Mer från Mobilmässan i Barcelona

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro