ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Samsung Galaxy Beam är kombinerad mobil och projektor

Aron Andersson · 27 Feb 2012
Uppdaterad 27 Feb 2012
Galaxy Beam är mobilen med inbyggd projektor.

Galaxy Beam är mobilen med inbyggd projektor.


En kombinerad mobil och projektor, några surfplattor och lite telefoner. Det var nyheter från Samsung på årliga mobilmässan i Barcelona.

klar

Artikellänk är kopierad

På Mobile World Congress valde sydkoreanska Samsung att visa upp flera nyheter. En av de mer uppmärksammade nyheterna är Galaxy Beam, en mobil med inbyggd projektor.

Projektorn ska klara av att visa film och bilder på en yta upp till 50 tum stor. Kameran i mobilen har 5 megapixlar och mobilen släpps i juli med ett pris på ungefär 4 700 kronor.

En annan stor nyhet är Galaxy Note 10,1. Tidigare var Note ett mellanting av en mobil och surfplatta men har nu tagit steget mot det senare genom att skärmen blivit hela tio tum stor. Som namnet antyder är surfplattan fortfarande tänkt att användas till att anteckna på, varför det följer med en penna. Note 10,1 kommer till butik i maj för ungefär 6 500 kronor.

Dessutom visade Samsung Galaxy Tab 2 i tiotumsstorklek, den mindre sjutumsversionen visades redan för en vecka sedan. Mobilerna Galaxy Ace 2 och Mini 2 var två andra nyheter, varav den första släpps i juni och då kommer att kosta 3 000 kronor.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro