ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sanna favorit att vinna i finalen

Anneli Sandberg · 9 Maj 2014
Uppdaterad 9 Maj 2014

Sanna Nielsen är favorit till vinsten i Eurovision Song Contest i morgon. Hon har lägst odds hos Svenska spel tätt följd av Österrike och Nederländerna.

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Alloverpress

I morgon är det dags för final i Eurovision Song Contest som går av stapeln i Köpenhamn. Sverige går ut som nummer 13 i tävlingen vilket togs väl emot av den svenska delegationen.

– Ja! Vi kunde inte ha varit gladare. Mitt i startfältet. Underbart, säger svenske delegationschefen Christer Björkman till TT.

Och det kan bli ännu gladare miner hos svenskarna eftersom Sanna Nielsen i detta nu är favorit till segern i morgon. Hon har lägst odds hos Svenska Spel och ger just nu 3,60 gånger pengarna.

– Sanna imponerade stort i tisdagens semifinal, och levererar hon lika bra på lördag måste hon ha jättebra chans. Men hon är inte lika tydlig favorit som Loreen eller Emmelie de Forest var vid sina respektive segrar, säger Johan Elevant, oddssättare på Svenska Spel till Metro.

Sveriges vinst hotas dock av Österrike och Nederländerna.

– Både Österrikes Conchita Wurst och Nederländernas The Common Linnets har under veckan gått från outsiders till riktiga utmanare. Armenien, som inledde veckan som favorit är nu bara rankad fyra., säger Johan Elevant.

Även Betsson och Unibet har Sanna som favorit till segern i morgon.

Eurovision Song Contest sänds på lördag klockan 21.00 i SVT1.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro