ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

''Sanna hade tagit medalj''

Ola Gustavsson · 18 Aug 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Sanna Kallurs OS må ha slutat i besvikelse. Men experten Lennart Juhlin tror att häckstjärnan kommer snabbt tillbaka.

Sanna Kallurs OS må ha slutat i besvikelse. Men experten Lennart Juhlin tror att häckstjärnan kommer snabbt tillbaka. Foto: Scanpix


Bara Lolo Jones klart bättre

klar

Artikellänk är kopierad

Sanna Kallur hade tagit medalj i en final. Experten A. Lennart Juhlin är övertygad om att Sanna var på väg mot succé. Metro har pratat med oraklet.- Det är bara Lolo Jones som är bättre än Sanna. Jag tror hon hade tagit medalj om det blivit final, säger Juhlin till Metro.- De övriga på 100 meter häck i dag tycker jag ser ganska mänskliga ut. Hon hade definitivt haft chansen.Lennart Juhlin ryckte till när Sanna föll. En av landets mest ansedda friidrottsexperter är förvånad över att Sanna gick i backen som hon gjorde.- Jag är överraskad. Det har aldrig hänt henne tidigare. Men det är lätt hänt i ett häcklopp. Det är många stora namn som gjort det före henne. Minns Gail Deevers bland andra.Juhlin tror att hon i längden ändå gäckats av bristen på både träning och tävlingar sedan tidigt i somras. Att Sanna själv visat upp en glittrigt leende fasad är en annan sak.Allt går inte att kompensera genom ren vilja, anser Juhlin.Verkligheten hann på sätt och vis i fatt henne den här kvällen.- Förmodligen är det en effekt av skadan, fortsätter Lennart Juhlin.- Hon har inte hur mycket hon ä försökt och velat kunnat hålla i gång kvaliten.Hur tror du det här påverkar henne?- Det tror jag hon klarar alldeles utmärkt. Titta bara på motgången i VM förra året. Efter det sprang hon lysande.Ser du henne i London om fyra år?- Men det har hon ju själv lovat. Det tror jag absolut på. Hon är ju dessutom bara 31 år när vi kommit så långt.

klar

Artikellänk är kopierad

Ola Gustavsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro