ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sanna på egna ben

Anneli Wikström · 16 Okt 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011
Sanna Lundell är nominerad i kategorin Guldpennan av Veckorevyn, som bästa bloggare. Här är hon med yngste sonen Lo.

Sanna Lundell är nominerad i kategorin Guldpennan av Veckorevyn, som bästa bloggare. Här är hon med yngste sonen Lo. Foto: Henry Lundholm


klar

Artikellänk är kopierad

 Du känns som en ganska hemlig person och nu är du plötsligt personlig på bloggen. Hur går det ihop?– Jag är inte hemlig, jag har bara inte valt ett liv i offentligheten. Om jag ska bli uppmärksammad så ska det vara för något som jag har gjort. Har du och Mikael någon gång diskussioner om vad som står i bloggen?– Vi kan absolut diskutera saker som jag skriver om på min blogg. Han är ju mer känslig än mig eftersom han varit mer utsatt i media.  Du har tre barn nu. Blir det fler barn?– Ett sladdbarn kanske? Jag var alltid skeptisk till familjelivet och hade faktiskt aldrig sådana drömmar. Jag är inte en sådan som suttit och skissat på min brudklänning och planerat att ha barn och bo i radhus. Är det på grund av din uppväxt?– Ja, det är det säkert. Mina föräldrar hade en uppslitande skilsmässa då jag var åtta år.  Sedan kan det också ha att göra med att jag har två bröder. Jag är inte så tjejig av mig, om man nu tycker att det är tjejigt att drömma om barn och äktenskap. Vilken lögn är den värsta du läst om dig själv?– Att det är synd om mig. De plåtar mig när jag kånkar på barnen och matkassar och hunden och så skriver de att Micke har dragit. Eller att jag är en kvinna som tar andras män. När jag träffade Wille (Crafoord) hade han varit gift med Josefine och sedan när jag träffade Micke hade det nyss tagit slut mellan honom och Maria (Bonnevie) och då blev jag, enligt tidningarna, orsaken till allt. Det är väldigt missvisande. Hur är du att leva med?– Fråga mina killar, ha ha. Jag är nog härlig att leva med men också jobbig på många sätt. Jag har ett behov av frihet. Så ställer jag höga krav på en relation också. Jag tycker att det är självklart att dela på städningen, föräldraledigheten och på att ta hand om barnen. Paul Anka skulle nog tycka jag var jobbig. Han skulle tycka jag var en satmara.

Annika Marklund – lite för ung för Sanna.
Annika Marklund – lite för ung för Sanna.

Sanna Lundell om...

 … sin blogg. I början var nog folk nyfikna och de ställde frågor om Micke och pappa. Men de som följer mig fattar att det inte är det jag skriver om. … äktenskap. Romantikern i mig skulle nog kunna tänka sig förlovning. Men jag är inte supersugen på att gifta mig. Det verkar jobbigt att skilja sig.... bloggkonkurrenten The Viktor Report. Den känner jag inte till. … bloggkonkurrenten Fotbollsfrun.  Henne älskar jag. Hon levererar texter i ett snabbt tempo och det ena är roligare än det andra. Hon är nog min värsta konkurrent. … bloggkonkurrenten Annika Marklund. Hon är lite för ung för mig men hon är duktig och ambitiös. Jag kan känna igen mig i vissa saker hon skriver.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro