ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sannas öde i juryns händer – igen

Nina Andrén · 7 Mar 2014
Uppdaterad 4 Mar 2016

klar

Artikellänk är kopierad

Nu hörrni står schlagerdrottningen på scenen i Friends arena.

När Sanna Nielsen gick vidare från Linköping kändes det så självklart att det var hennes år i år. Äntligen skulle hon få vinna överlägset med en svinstark ballad. På det sjunde ska det ske osv. Den självklarheten finns inte riktigt där nu tack vare eller på grund av fenomenet Ace Wilder.

Vill tittarna skicka något som är ungt och modernt kommer Ace vara förstavalet. Vill de ha ett säkert kort väljer de Sanna. Strid på kniven. Det kommer att bli den internationella juryn som avgör vad Sverige skickar till Eurovision i år. Det är jag nästan helt säker på. Så tajt kommer det att vara i toppen. Snacka om flashbacks från 2008 för fröken Nielsen. Då vann hon folkets röster med “Empty Room” men efter att juryn rört om i grytan fick Charlotte Perrelli åka till Eurovision.

Sanna Nielsen är ju inte direkt känd för att hålla igen när hon sjunger – även om det är första genomkörningen på ett tidigt rep – och Hence von Z skämtar om just detta från scenkanten. Gud, vilken stämma hon har. Den fyller varenda liten vrå i hela Friends arena. Mäktigt. Och när det där lyftet i låten kommer på slutet och discobollseffekten får hela arenan att snurra. Shit vad snyggt det är.

På allra sista genomkörningen tar människan i så mycket att hon kippar efter andan när låten är över. Schlagerrysningarna efter det här kommer att sitta i hela natten. Jävlar alltså vad bra hon gör “Undo”! Världsklass!

klar

Artikellänk är kopierad

Nina Andrén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro