ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sara vann Metros guldbiljett – nu får hon 15 000 kronor till jul

Julia Kimell · 3 Dec 2015
Uppdaterad 3 Dec 2015

Förra veckan firade Metro Two Million Day” med en extrautgåva på eftermiddagen. I en av tidningarna gömde sig en gyllene biljett. Sara blev vinnaren av 15 000 kronor.

klar

Artikellänk är kopierad

Det var i förra veckan som Metro gav ut två tidningar under samma dag – en på morgonen och en på eftermiddagen. I en av de senare tidningarna fanns det en guldbiljett värd 15 000 kronor. Stockholmstjejen Sara blev den lyckliga vinnaren.  Den 23 december rullar pengarna in på hennes konto. En fin julklapp som kan komplettera hennes andra tre önskningar: kärlek, kramar och levande ljus.

Det tog bara några sekunder av betänketid innan hon visste var hon vill lägga sina prispengar.

– Va, femton tusen? Vad kul! Alltså jag vet inte, det är jättemycket pengar. Jag ska nog investera dem i mitt körkort, säger hon.

Några dagar senare säger hon sig fortfarande vara lite chockad. Men körkort, det ska hon se till att fixa. Planen är att ta tag i det i januari, när jul och nyår passerat.

– Alla i min närhet blev jätteglada när de fick höra att jag vunnit. Pappa skrek i telefon om hur duktig hans dotter är, fast jag har ju inte gjort något duktigt för att få vinsten, säger Sara med ett skratt.

Hon vill hälsa till sin bästa vän ”Gretchen”, som funnits med i hennes liv sedan barnsben.

– När jag vann sa hon att jag var en på miljonen, och att jag är så värd det. Jag har haft ett jobbigt år då jag varit med om mycket. Men om någon i min närhet hade varit i nöd hade jag hjälpt dem i stället för att ha tagit körkort, säger hon.

Vinar-Sara.
Vinar-Sara.Foto: Privat
klar

Artikellänk är kopierad

Julia Kimell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro