ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Satsa på puffigt och stor volym

Frida Fahrman · 14 Nov 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
Tv: Precis så här ska det se ut, massor med volym och glansigt tyg i en svartvit kombination. Th: Hög midja i en längre modell i ylle. En riktigt snygg höstkjol på Trinny Woodall.

Tv: Precis så här ska det se ut, massor med volym och glansigt tyg i en svartvit kombination. Th: Hög midja i en längre modell i ylle. En riktigt snygg höstkjol på Trinny Woodall. Foto: AP


Så bär du kjolen rätt i vinter

klar

Artikellänk är kopierad

Satsa på volym om du låter kjolen vara det som står ut i din klädsel. Riktigt stort och puffigt är det som gäller.Visst har vi sett att kjoltrenden har hållit i sig även efter våren och sommaren. Men att kylan tränger sig på är ingen anledning att lägga favoritplagget på hyllan.

Självklart kan man ha kjol även under vintern. Nu ska kjolen däremot utstråla mängder av volym, den ska vara vid, puffig och vippa ordentligt när du går.

Den rätta modellen får gärna ha hög midja. Alternativet är en bred, markerad midja eller att du väljer att dra ihop kjolen med ett skärp eller sammetsband så att den får paperwaistkänsla. Kjolen får gärna vara i lyxigare material som siden som riktigt blänker eller varmare material i stickat eller ylle.

Låt gärna kjolen ha synliga detaljer som knappar längst fram eller markerade fickor på baken i form av dragkedjor. 

Bäst bär du kjolen med ett par yllestrumpbyxor och ett par stövlar.

699 kr Coctail
699 kr Coctail
199 kr Gina Tricot
199 kr Gina Tricot
289 kr Gosha by Vero Moda
289 kr Gosha by Vero Moda
900 kr Jenny Hellström
900 kr Jenny Hellström
699 kr Coctail
699 kr Coctail
klar

Artikellänk är kopierad

Frida Fahrman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro