ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Satt i fyllecell – skickade blommor till polisen som tack

Alva Forsberg Fierro · 12 Mar 2015
Uppdaterad 12 Mar 2015

"Tack för att ni gör ert jobb och ser till en när man inte kan göra det själv."

klar

Artikellänk är kopierad

Här är brevet som personintaget i Göteborg tog emot.
Här är brevet som personintaget i Göteborg tog emot.Foto: Polisen

Polisen på personintaget i Göteborg möttes av en ovanlig överraskning när de kom till jobbet på torsdagen. På kontoret låg ett brev och en blombukett från en skamsen person.

Personen, som efter en hård kväll, hamnat i polisens fyllecell bad i brevet om ursäkt för sitt beteende och tackade polisen för att denne blivit intagen i en fyllecell. Det här stod bland annat i brevet:

"Halloj polisen! Tack för att ni gör ert jobb och ser till en när man inte kan göra det själv. Och förlåt att ni behövde se till mig inatt. Ska aldrig hända igen, ni är grymma. Ha det gött och tack för hjälpen. MVH Fyllecellen...".

Göteborgspolisen har aldrig förut varit med om att någon som suttit i fyllecell har hört av sig och tackat efteråt. Men de blev givetvis oerhört glada över det ovanliga tilltaget och nu har det blivit en snackis bland kollegorna.

– Det är inte så ofta vi får ros, vi får mest ris. Det är ett otacksamt jobb, säger polisinspektör Maria Dahlberg till Aftonbladet.

Vem som lämnat brevet är fortfarande ett mysterium.

– Vi har ingen aning. Men det var ett fint brev, det är klart att det uppskattas, säger hon.

klar

Artikellänk är kopierad

Alva Forsberg Fierro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro