ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Say Lou Lou lovar rockigare sound med nya låtarna

Emma Björkman · 8 Aug 2013
Uppdaterad 8 Aug 2013

Say Lou Lou har precis kommit hem från Los Angeles där de jobbar på sitt debutalbum. I kväll på Stay Out West lovar de att spela smakprov från skivan. – Det ska bli jättekul att få möta den svenska publiken igen, säger Elektra Kilbey.

klar

Artikellänk är kopierad

När Metro når Elektra Kilbey, 22, som utgör Say Loy Lou tillsammans med sin tvillingsyster Miranda Kilbey, 22, är hon jetlaggad efter att nyligen ha kommit hem från Los Angeles.  – Vi har varit där och skrivit låtar, jobbat på skivan och varit i studion. Alla i Sverige är brunare än vad jag är, säger Elektra Kilbey. I början av nästa år är det tänkt att debutalbumet ska släppas. Elektra Kilbey är förtegen om vilka låtskrivare och producenter de samarbetat med men säger att soundet kommer att vara lite poppigare jämfört med tidigare låtar som ”Maybe you” och ”Julian”. Say Lou Lou hann knappt lägga upp sin första låt innan de uppmärksammades både i Sverige och internationellt. – Det gör att vi känner stöd och pepp inför att släppa skivan, säger Elektra Kilbey. Efter tiden i Los Angeles ser Say Lou Lou framemot att spela på hemmaplan igen. – Det ska bli skitkul att spela på klubb på Stay Out West. Jag vill peppa upp mig med att se andra spelningar på festivalen. Jag vill bland annat se Cat Power, Bat For Lashes, Alicia Keys och Neil Young. Publiken kan se framemot att få höra nya låta från det kommande debutalbumet.  – Vi har ett liveband med oss så det blir lite rockigare mot vad det låter inspelat, säger Elektra Kilbey. • Var är efterfesten? – Vi har aldrig varit på Way Out West tidigare så det får någon annan bestämma. Men vi kommer att köra hårt nu när vi är i Sverige.  

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro