ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Scarlett och Nathalie - äntligen i samma film

Dora Mittelholcz · 2 Okt 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Scarlett Johansson och Natalie Portman är för första gången i samma film. De båda skådespelarstjärnorna sammanstrålar i ”Den andra systern Boleyn”. 

Scarlett Johansson och Natalie Portman är för första gången i samma film. De båda skådespelarstjärnorna sammanstrålar i ”Den andra systern Boleyn”. 


klar

Artikellänk är kopierad

Säg den som inte svärmar för antingen Scarlett Johansson eller Natalie Portman. Gillar du båda? Då är hovdramat ”Den andra systern Boleyn” din drömfilm. Metro mötte stjärnorna vid världspremiären på filmfestivalen i Berlin och pratade om deras första möte på duken. Det var även regissörens dröm att sammanföra de båda.– Jag bestämde mig för att göra filmen eftersom jag visste att Natalie skulle vara med i den. Jag är en stor be­undrare av henne och visste att jag skulle kunna lära mig mycket av henne. Vi hade verkligen trevligt ihop, det var en bra inspelning, säger Scarlett Johansson.Natalie Portman kände likadant. – Det var en fantastisk möjlighet för mig. Och det var ett nöje att arbeta med en skådespelerska som Scarlett Johansson, som jag verkligen beundrar.”Den andra systern ­Bo­leyn” bygger på Philippa Gregorys roman, en orgie i glamour, romantik och historiskt skvaller. Målet för systrarna Marys och Annes kärlek är den brittiske 1500-talskungen och kvinnokarlen Henrik VIII, som spelas av Eric Bana. Han lämnar Mary för hennes syster. En replik i filmen lyder: ”Lär av den franska drottningen. Lär dig att manipulera män.” Scarlett Johansson instämmer till viss del. – En sund relation ska vara jämställd, ingen ska kontrollera den andre. Men visst, vi kvinnor är mycket manipulativa. Vi kan vara mycket mer manipulativa än man tror.

klar

Artikellänk är kopierad

Dora Mittelholcz
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro