ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Schlagerstjärna körde rattfull

Anneli Wikström · 3 Jan 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

En kvinnlig schlagerstjärna körde berusad och stoppades av polis. Då gick hon till attack mot poliserna genom att försöka bita dem. Nu hotas hon av fängelsestraff. Den kvinnliga schlagerstjärnan körde på E4 söderut den 17 september. Hon var på väg från Aspudden till Kungens kurva för att handla då polisen misstänkte att hon körde rattfull. De försökte stoppa henne i över en kilometer utan att lyckas. Till sist fick de kalla in ytterligare en bil som stoppade henne genom att lägga sig framför henne, skriver Expressen.se.Kvinnan, som främst gjort sig känd genom sitt deltagande i Melodifestivalen, hade 1,78 promille i blodet och både raglade och talade sluddrigt när polisen försökte prata med henne. – När jag satt i bilen fick jag plötsligt en ångestattack Jag bröt ihop helt enkelt. Jag har inget minne av att jag drack, men det måste väl ha skett i bilen, säger hon till tidningen.

När den kvinnliga artisten blev ombedd att följa med till stationen blev hon dessutom våldsam. Enligt Expressen.se började hon sparkas, bitas och klösas. Inte förrän kvinnan kom till arresten kunde poliserna ta av handfängslet.

Nu misstänks artisten för grovt rattfylleri och våldsamt motstånd. Hon säger till Expressen.se att hon tycker att det blir tråkigt med rättegången och att hon är ångerfull men hon skyller händelsen på sin psykiska hälsa. – Jag har varit utsatt för så mycket press och stress av personer i min närhet och det är de som borde ta det straff jag får.

Hon är också kritisk mot poliserna som grep henne. – De slog mig sönder och samman, jag var helt blåslagen, säger hon.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro