ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Scolari: ''Jag har inte påverkat Ronaldo''

Ola Gustavsson · 24 Jun 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Scolari anser att hans namn dras i smutsen i Ronaldo-affären. Han bedyrar nu att han inte har något att göra med Ronaldos önskan att bli såld till Real Madrid.

Scolari anser att hans namn dras i smutsen i Ronaldo-affären. Han bedyrar nu att han inte har något att göra med Ronaldos önskan att bli såld till Real Madrid. Foto: Scanpix


klar

Artikellänk är kopierad

Nye Chelsea-bossen Luiz Felipe Scolari slår tillbaka mot rykten om att ha satt griller i huvudet på Cristiano Ronaldo. United misstänker att Scolari påverkat stjärnans planer på att gå till Real Madrid. Men nu svär sig alltså Scolari fri från all inblandning.

''Luiz Felipe Scolari förnekar kategoriskt all inblandning i affären'', skrivs i ett pressmeddelande på portugisiska fotbollsförbundets officiella websajt.

Scolaris påstådda citat om att Ronaldo bestämt sig för att flytta till de spanska mästarna och att stjärnan kommer att se till så att det blir verklighet, oavsett hur svår övergången än blir - har skapat aggressioner på Old Trafford.

För bara några dygn sedan hotade Alex Ferguson att avgå om klubbens ägare bestämmer sig för att acceptera en Real-transfer för Ronaldo. Inte ens en miljard-summa får Ferguson att förstå en eventuell affär. En förbannad Ferguson riktar också mycket av sin ilska mot Portugals förbundskapten Scolari - ny manager för Chelsea.

I går försvarade sig Portugals förre förbundskapten på portugisiska fotbollsförbundets officiella hemsida från all inblandning i ett pressmeddelande:

''Luiz Felipe Scolari förnekar kategoriskt all inblandning i affären. Scolari gillar inte att hans namn hamnat bland spekulationer och lögner''.

''Scolari har inte ens pratat med media sedan Portugals kvartsfinal mot Tyskland''.

klar

Artikellänk är kopierad

Ola Gustavsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro