ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

SD planer på ny kampanj – på busskurer

Emmelie Wallroth · 21 Maj 2014
Uppdaterad 21 Maj 2014

Sverigedemokraternas antitiggerikampanj som sattes upp i tunnelbanan i Stockholm mötte stort motstånd och utsattes bland annat för vandalisering. Trots det finns planer på att sätta upp en ny kampanj i stadens busskurer.

klar

Artikellänk är kopierad

När kampanjen i tunnelbanan inleddes så vandaliserades flera affischer, här på på S:t Eriksplan.
När kampanjen i tunnelbanan inleddes så vandaliserades flera affischer, här på på S:t Eriksplan.Foto: . Foto: Henry Lundholm

SL bekräftar Resumés uppgifter för Metro. – Det fanns en kampanj som skulle ha gått ut tidigare i veckan, bekräftar Charlotte Alström på SL:s pressjour. Men i och med den skadegörelse som SD:s kampanj i tunnelbanan utsattes för så har SL valt att göra en säkerhetsanalys innan kampanjen sätts upp – och därför har den blivit fördröjd. – Vi håller på att analysera effekten, om det skulle kunna riskera säkerheten för resenärerna och kostnader för eventuella skador som kan bli, säger Charlotte Alström. När analysen är klar kan hon inte säga någonting om i dagsläget. SD vill inte kommentera planerna på busskurskampanjen. – Jag måste be om att få återkomma i den frågan, men det ringer en klocka, säger Linus Bylund, pressekreterare hos SD, till Resumé.LÄS MER:

SD:s affischer vandaliserade

Efter ledningsmöte: SL låter SD:s antitiggerikampanj vara kvar

SL stoppar politisk debatt på sin Facebooksida

klar

Artikellänk är kopierad

Emmelie Wallroth
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro