ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Se alla trailers för nya Nintendo Switch-spelen

Aron Andersson · 13 Jan 2017
Uppdaterad 13 Jan 2017

Foto: Nintendo


Nintendo har nu släppt trailrar för flera kommande titlar till Nintendo Switch. Det handlar om boxningsspelet Arms”, nya ”Super Mario Odyssey”, ”Xenoblade Chronicles 2”, ”Splatoon 2”. Här hittar du trailrarna.

klar

Artikellänk är kopierad

LÄS MER: Så mycket kostar Nintendo Switch – släpps i mars

”Super Mario Odyssey”

Detta är ett 3D-plattformsspel i samma anda som ”3D world” och ”Galaxy” men där Mario får röra sig i miljöer från verkligheten. En nyhet är Marios hatt som han nu kan hoppa på, men som också ska ha en koppling till den nya kontrollerna. Spelet släpps först till julsäsongen.

”The legend of Zelda: Breath of the wild”

Den stora nyheten är att det spel släpps samtidigt som Switch-konsolen, alltså den 3 mars. I övrigt har det funnits en del trailrar från spelet redan och förväntningarna är höga inför Links återkomst i Hyrule.

”Arms”

Ett boxningsspel där karaktärerna har överdrivet långa armar. Du flänger iväg slagen med de rörelsekänsliga Joy-Con-kontrollerna. Spelet kommer senare i vår.

”Xenoblade Chronicles 2”

I den här uppföljaren tar spelaren kontroll över en ny hjälte – och får möjlighet att utforska en helt ny futuristisk värld som den som spelat tidigare spel i serien troligtvis känner igen sig i. Spelet släpps någon gång under 2017.

”Splatoon 2”

I den här uppföljaren går det precis som tidigare ut på att vara bäst på att färglägga (eller klottra ner) så stora områden som möjligt. Här utlovas fler vapen och banor. Spelet släpps någon gång till sommaren.

”Super Bomberman R”

Klassiska ”Bomberman” från 1983, där du spränger dina fiender med bomber får en uppdaterad, och lite mer modern, version i ”Super Bomberman R” till Nintendo Switch. Släpps i mars.

”Sonic Mania”

Sonic the Hedgehog behöver ingen vidare presentation och lånar i denna version både grafik och karaktärer från de klassiska spelen. Något för retroälskare med andra ord. Släpps under våren.

”Mario Kart 8 Deluxe”

En uppdaterat version av ”Mario Kart 8” innebär ett par nya karaktärer och nya spellägen. I övrigt känns det mesta igen sedan tidigare. Släpps i april.

”1-2 Switch”

Ett partyspel där du står ansikte mot ansikte med din motspelare istället för tv-skärmen. Tävla i allt från pistoldueller till pingismatcher. Spelet släpps samtidigt som konsolen den 3 mars.

”Fire emblem warriors”

I en trailer som inte avslöjar särskilt mycket presenterades kommande titeln ”Fire emblem warriors”. Släpps till julsäsongen.

LÄS MER: Så mycket kostar Nintendo Switch – släpps i mars

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro