ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Se de svenska fansens Youtube-succé

Matilda Bjerlöw · 7 Sep 2012
Uppdaterad 7 Sep 2012

Det blev ingen vanlig dag på jobbet för fotbollsdomaren i Göteborg. Plötsligt började ett tiotal supporters att följa hans minsta steg. Nu har över 350 000 personer sett showen på Youtube.

klar

Artikellänk är kopierad

Det var den 10 augusti som division 4-laget Långholmen FC mötte IFK Göteborg i Svenska cupen. När stockholmslaget låg under med 0-6 tog matchen plötsligt en vändning. Inte på planen, men utanför.

Ett tiotal långholmensupportrar klev fram och började följa linjedomarens minsta steg.

– Vi var några som gjorde samma sak förra året mot Anders Limpars lag, Sollentuna United. Nu drack vi några öl på puben innan matchen och tänkte att det vore kul att göra om det om vi var flera stycken. När vi låg under med 6-0 tänkte vi att nu gör vi det som en skojgrej, säger Scot James, grundare av Långholmen Supporters Club, till Expressen.

Någon i publiken hade den goda smaken att filma showen och nu gör långholmenfansen succé på Youtube. Klippet har börjat spridas världen över och på fredagseftermiddagen hade det fått över 380 000 klick. 

klar

Artikellänk är kopierad

Matilda Bjerlöw
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro