ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Se en teater i Malmö i helgen – bästa tipsen

Zandra Andersson och Clara Sun · 14 Mar 2017
Uppdaterad 3 Maj 2017
Teatern Svek på Intiman är en av tipsen i helgen.

Teatern Svek på Intiman är en av tipsen i helgen. Foto: Emmalisa Pauly


Varför inte vara lite kulturell i helgen. I Malmö finns en mängd teatertips för den som har lust i helgen. Här är Zandra Andersson och Clara Sundelius bästa tips.

klar

Artikellänk är kopierad

1. Intiman, Östra Rönneholmsväģen 20, Malmö

Missade du succén Blod och Eld av Liv Strömquist och Ada Berger i höstas? Nu har du chans igen, i maj återkommer denna uppsättning till Malmö. Innan dess finns det mycket annat att välja på, bland annat Svek av Harold Pinter.

2. PotatoPotato, Rolfsgatan 5, MalmöEn ny snackis i Malmö – och i SVT. Ett scenkonstkollektiv som beskriver sig själva med följande ord: PotatoPotato vill främja samarbete framför konkurrens, långsamhet framför produktivitet, eftertanke framför snabba beslut. För dig som är sugen på att prova något nytt!

3. Hipp, Kalendegatan 12, MalmöFörslagsvis ser du Movements som har premiär 5 maj 2017. En samproduktion mellan Malmö Stadsteater och Cirkus Cirkör.

4. Mooms-teatern, Olof Palmes Plats 1, Malmö.Aktuell med uppsättningen Makt. Med makt och humor som utgångspunk ligger fokus på frågan: Går det att göra Malmö great again?

5. Malmö Amatörteater Forum, MAF, Torpgatan 21, Malmö.Teater till en billigare peng där utbudet är relativt stort och du inte alltid behöver vara först på bollen för att få en plats som åskådare.

pil
Fakta

Zandra Andersson och Clara Sundelius driver Lilla Vardag, ett socialt nätverk bestående av instagramkontot @lillavardag och podcasten under samma namn.

klar

Artikellänk är kopierad

Zandra Andersson och Clara Sun
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro