ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Se Justin Biebers osannolika trick med basketbollen

Emma Björkman · 1 Sep 2014
Uppdaterad 1 Sep 2014

Foto: Instagram.com/justinbieber


Sociala medier är en aldrig sinande källa till kändisarnas privata tillvaro. På Instagram bjuder celebriteterna till lite extra. Amber Rose hyllar sin make Wiz Khalifas listframgångar med en dans, Justin Bieber visar sina tricks med en basketboll och Britney Spears muntrar upp alla sina följare som av någon anledning känner sig lite nere. 

klar

Artikellänk är kopierad

Justin Bieber trollar på basketplan

Justin Bieber, 20, har tidigare visat upp sina förmågor på en skateboard och på basketplan. Men i det här videoklippet visar han upp ett trick som skulle göra de flesta avundsjuka, nåja – om det inte vore en massa redigering inblandad. Vad mannen som får en boll i pannan tycker om Biebers bollkontroll framgår inte.

Har du en deppig dag? Gör som Britney Spears

Popstjärnan Britney Spears, 32, vet att man kan ha en dålig dag ibland. Här ger hon sitt bästa tips för hur man blir glad igen. Tipsar hon om att lyssna på någon av hennes låtar? Att kolla på den romantiska komedin ”Crossroads” där hon spelade huvudrollen? Nej, hennes råd har med skor att göra. 

”Grattis till listettan – här får du en dans”

Vissa gratulerar med blommor. Andra med tårta. Men den mångsysslande fotomodellen Amber Rose, 30, väljer bort traditionella uppvaktningar. När Wiz Khalifas nya album ”Blacc Hollywood” landade första platsen på Billboard 200-listan hyllade hon sin 26-åriga makes första plats med den här dansen. 

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro