ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Se när NASA lanserar en raket i 360-format – för första gången någonsin

Hugo Ewald · 18 Apr 2017
Uppdaterad 18 Apr 2017

Klockan 17:11 svensk tid kommer NASA att för första gången någonsin livesända en raketuppkskjutning i 360 gradersvideo. Följ sändningen nedan.

klar

Artikellänk är kopierad

Klockan 17:11 svensk tid kommer NASA, USA:s federala myndighet för luft- och rymdfart, att skicka upp en raket med drygt 3,5 ton material till den internationella rymdstationen, ISS. Leveransen innehåller framför allt forskningsmaterial. Det skriver NASA i ett pressmeddelande.

Det kanske inte låter så spännande, men denna raketuppskjutning, som NASA gör i samband med United launch alliance, ULA, och Orbital ATK, kommer att sändas live i så kallad 360-video. Det är den första gången en sådan sändning äger rum.

Sändningen startar 10 minuter innan uppskjutningen 17:11, och går att se ovan. För att ändra vy använder du din mus och drar fönstret om du sitter vid en dator. Använder du en mobil enhet kan du röra på själva enheten för att ändra perspektiv.

klar

Artikellänk är kopierad

Hugo Ewald
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro