ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Se Nicki Minaj lära modeller att dansa till Anaconda”

Emma Björkman · 8 Sep 2014
Uppdaterad 8 Sep 2014

Foto: Youtube.com


klar

Artikellänk är kopierad

Nicki Minaj och hennes dansare visar en rad imponerande dansrörelser i musikvideon till ”Anaconda” – men hur lätt är det att lära andra att dansa som henne? Se dagens länktips för en danslektion som går sådär. Se även Tom Hiddleston visa att han fler talanger än att spela Loki i ”Thor” och Britney Spears bjuda på sig själv.

Nicki Minaj lär modeller att dansa

Amerikanska Vogue lät fyra av Alexander Wangs visningsmodeller få en danslektion av Nicki Minaj. Med imponerande energi tar sig hiphopstjärnan an de fyra modellerna och lär dem hur man dansar som hon gör i musikvideon till ”Anaconda”. En av höjdpunkterna från New Yorks modevecka. 

Filmstjärna gör inhopp på countryfestival

Tom Hiddleston, känd för att bland annat ha spelat Loki i ”Thor”-filmerna, har flera strängar på sin lyra. Bokstavligt talat. I den kommande filmen ”I saw the light” spelar han Hank Williams. På en countryfestival i Michigan dök han plötsligt upp på scenen och rev av två den bortgångne countrystjärnans låtar.

It’s Britney bitch! Och hon åker sparkcykel

Popstjärnan Britney Spears verkar ha upptäckt tjusningen med Instagramvideor. Nu senast har hon bjudit sina 3,3 miljoner följare på ett gulligt litet klipp där hon åker på en rosa, elektrisk sparkcykel. Varför du ska titta på det? För att det är Britney Spears. På en sparkcykel. Och hon är jätteglad. 

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro