ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Se svenskarnas kameramissar och semesterfloppar

Metro · 8 Jul 2013
Uppdaterad 15 Jul 2013
Janolov Larsson i Örebro lyckades fånga Toto-trummisen Simon Phillips på bild i Örebro, men fick även med en främmande kvinnas ben på bilden. 

Janolov Larsson i Örebro lyckades fånga Toto-trummisen Simon Phillips på bild i Örebro, men fick även med en främmande kvinnas ben på bilden.  Foto: Läsarbild/Janolov Larsson


På semstern är det många som plockar fram kameran, men det är inte alltid lätt att fånga ögonblicket på bild. Och det är inte alltid det blir som man tänkt sig.

klar

Artikellänk är kopierad

Marina hann inte riktigt iordning i tid till kameraklicket.
Marina hann inte riktigt iordning i tid till kameraklicket.Foto: Läsarbild/Marina
Tummen ivägen för självporträtt i Sollefteå.
Tummen ivägen för självporträtt i Sollefteå.Foto: Läsarbild/L. Gybo
Pedro Martins stannade ute lite för länge i den portugisiska solen – närmare bestämt i tre timmar. En tupplur som ledde till en intensiv ny färg.
Pedro Martins stannade ute lite för länge i den portugisiska solen – närmare bestämt i tre timmar. En tupplur som ledde till en intensiv ny färg.Foto: Läsarbild/Pedro Martins
"Vi hade gäster hemma för en trevlig grillkväll... Plötsligt utan förvarning öppnade himlen sig, så var den grillningen över", skriver Peter Holmberg i Tyresö.
"Vi hade gäster hemma för en trevlig grillkväll... Plötsligt utan förvarning öppnade himlen sig, så var den grillningen över", skriver Peter Holmberg i Tyresö.Foto: Läsarbild/Peter Holmberg
I bakgrunden en sommaräng i Åtvidaberg – i förgrunden Kerstin Jonssons man.
I bakgrunden en sommaräng i Åtvidaberg – i förgrunden Kerstin Jonssons man.Foto: Läsarbild/Kerstin Jonsson
Kameror lever ofta sitt eget liv. Emmas man Micke fick sina ben förevigade under en båttur utanför Becici i Montenegro.
Kameror lever ofta sitt eget liv. Emmas man Micke fick sina ben förevigade under en båttur utanför Becici i Montenegro.Foto: Läsarbild/Emma Wilson
På besök på öarna Andamanerna och Nikobarerna skulle Alexander von Schéele ta en bild med hälften över och hälften under vattenytan. Då kom en våg.
På besök på öarna Andamanerna och Nikobarerna skulle Alexander von Schéele ta en bild med hälften över och hälften under vattenytan. Då kom en våg.Foto: Läsarbild/Alexander von Schéele
Muntert i Stavsnäs.
Muntert i Stavsnäs.Foto: Läsarbild/Josefine Nettelbladt
När Linda var ute på discogolfrunda hamnade hon plötsligt öga mot öga med ett rådjur. När hon skulle få upp mobilen för att fotografera hann rådjuret in i terrängen – och nästan smälta in i den igen.
När Linda var ute på discogolfrunda hamnade hon plötsligt öga mot öga med ett rådjur. När hon skulle få upp mobilen för att fotografera hann rådjuret in i terrängen – och nästan smälta in i den igen.Foto: Läsarbild/Linda

Bandet Toto har spelat ett par svenska städer i dagarna, däribland Örebro. Janolov Larsson fick bild på trummisen Simon Phillips men det gick lite snett och ett ben kom med i bakgrunden.

Han väntade vid bandets hotell i Örebro, men när gruppen kom ut blev det rörigt.

– Det ringde från jobbet när de kom ut – det blev lite fel, berättar Janolov Larsson.

Trummisen Simon Phillips kom med på bilden liksom en främmande kvinnas ben. Janolov fick åtminstone ett par bra bilder med sig och koll på bandets krav under vistelsen:

– De ville ha ost och kex!

På andra håll har semestern fortgått på olika sätt. I Portugal somnade Pedro Martins i solen i tre timmar och fick färg därefter (se ovan).

I Åtvidabergstrakten skulle Kerstin Jonsson fånga en vacker äng på bild när maken stack fram huvudet och långt borta i Bengaliska viken skulle Alexander von Schéele ta en bildvy som var hälften över och hälften under vattenytan. Då kom en våg.

När Linda var ute på discogolfrunda i Eskilstuna hamnade hon plötsligt öga mot öga med ett rådjur. När hon skulle få upp mobilen för att fotografera hann rådjuret in i terrängen – och nästan smälta in i den igen.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro