ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sean Banan: Alla kan bli kung på sitt eget sätt

Metro · 29 Feb 2012
Uppdaterad 29 Feb 2012
Sean Banan såg sin första melodifestival förra året.

Sean Banan såg sin första melodifestival förra året. Foto: Pontus Lundahl/Scanpix


Sean Banan tävlar med låten Sean den förste Banan”

klar

Artikellänk är kopierad

Hur firar du en seger? – Jag springer ut i stan. De första jag ser tar jag tag i, släpar med dem ut och börjar dansa, festa och ha kul. Nya människor att dela sin glädje med.

Vad är det bästa i din låt? – Det är en del där jag beskriver för och nackdelar med Sverige. Jag förmedlar det bästa med Sverige sedan får man höra något dåligt om Sverige men låten handlar om hur skönt det är att vara kung här i Sverige fast på sitt egna sätt. För alla kan bli kungar på sitt eget sätt.

Vem är du privat? – Jag är Sean Banan. Mig själv. En entertainer och rumpolog som försöker hitta nya sätt att entertaina det svenska folket på. Jag har gjort sketcher, musik och även en film som har biopremiär samtidigt som Melodifestivalen.

Vilken är den mest minnesvärda låten i Melodifestivalen? – Jag såg Melodifestiveln för första gången förra året. Så jag har bara sett Dannys show, Erics show och Swingflys show. Jag har inte sett någon annan. Mest minnesvärda show måste vara Erics. Han hade otroligt grymma dansare och jag känner några av dem.

Hur känns det precis innan du går på scenen? – Jag har en dålig vana att jag alltid blir lös i magen innan jag ska gå upp på scenen. Det är inte av nervositet. Det var det från början men nu har det bara blivit en dålig vana att jag måste skita innan uppträdanden.

Vad är din styrka som artist? – Att jag är mig själv. Var dig själv! Det är mitt budskap till svenska folket. Skit i vad alla andra tycker och säger. Bry dig inte om hur du ska klä dig hur du ser ut. Var dig själv. Det är så man kommer långt i livet.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro