ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sean Paul gästar Idol: Jag vill träffa svenska tjejer

Karolina Skoglund · 18 Okt 2013
Uppdaterad 18 Okt 2013

Den jamaicanske dancehallartisten Sean Paul är i Stockholm för att gästa Idol” följt av ett klubbgig. Men han har även ett annat syfte – att träffa svenska tjejer.

klar

Artikellänk är kopierad

Jamaicanske artisten Sean Paul är i Stockholm bland annat för att vara med i ”Idol”. Hans egna idoler är bland andra svenska Icona Pop, som han även introducerat för sin mamma och sin mormor.
Jamaicanske artisten Sean Paul är i Stockholm bland annat för att vara med i ”Idol”. Hans egna idoler är bland andra svenska Icona Pop, som han även introducerat för sin mamma och sin mormor.Foto: Warner Music

”Hey sexy lady” sjöng artisten Sean Paul 2002. Nu berättar han för Metro att just svenska tjejer tillhör favoriterna när gäller att hitta inspiration till sin musik. Och han vill gärna inspireras redan i kväll, eftersom han just nu är på besök  i Stockholm. 

– Första gången jag hörde om Sverige var det på grund av de vackra tjejerna. Och jag har alltid gillat att träffa och prata med tjejer från Sverige. Så det ser jag fram emot nu, säger han. 

På Sverigeschemat finns ett uppträdande på ”Idol” följt av ett klubbgig på nattklubben Marquise. Något han ser fram emot, eftersom han sedan är sugen på att socialisera med med VIP-gästerna på klubben. 

– Jag är gift, men det innebär inte att jag inte får njuta av sällskapet. Jag gör låtar om kvinnor och att tala och umgås med dem ger mig bra inspiration.  

Några svenska tjejer som Sean Paul haft ögonen på länge är duon Icona Pop. 

– Jag skulle älska att göra något med dem en dag. Jag har träffat dem ett par gånger och deras röster är grymma. De är på toppen av vad som händer inom dansmusik just nu. Jag har fått både min mamma och mormor att älska dem. Det är galet.  

Till de artister han kommer att träffa på ”Idol” i kväll delar han med sig av ett viktigt budskap. 

– Många försöker gå in i underhållningsbranschen för att de vill bli kända och tror sig kunna tjäna mycket pengar. Men man måste göra det från sitt hjärta, om man tycker att man har en bra talang som måste visas. Det får karriären att räcka längre. 

Besöket i Stockholm är en del av en PR-turné för nya skivan ”Full frequenzy”, som innehåller ett samarbete han länge velat göra. 

– Jag har fått jobba med Damian Marley (son till Bob Marley, reds anm). Hans pappa är en hjälte för mig och Damien har fört fanan vidare. Att göra en låt tillsammans med honom är fantastiskt. 

klar

Artikellänk är kopierad

Karolina Skoglund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro