ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sebastian Ingrosso: Därför återförenas Swedish House Mafia

Natalie Demirian · 21 Aug 2018
Uppdaterad 21 Aug 2018
Swedish House Mafia när det begav sig. Till höger, Sebastian Ingrosso under en spelning ifjol.

Swedish House Mafia när det begav sig. Till höger, Sebastian Ingrosso under en spelning ifjol. Foto: Getty Images


Fem år efter deras avsked står det klart att Swedish House Mafia återförenas. Nu berättar Sebastian Ingrosso om hur de kom fram till beslutet. "Vi kände att det var dags, vi saknade det", säger världsstjärnan till Metro.

klar

Artikellänk är kopierad

Spelningarna har som vanligt duggat tätt för två av världens mest framgångsrika dj:s, Axwell & Ingrosso, i sommar. Nu står det dessutom klart att de två återigen jobbar med Steve Angello, och Swedish House Mafias återförening är därmed ett faktum.

Steve Angello bekräftade nyligen att Swedish House Mafia är tillbaka i studion?

– Jag sitter här just nu! Nej men så här, vi är absolut på väg dit i alla fall.

Men ni är ni tillbaka i studion?

– Ja, det kan man säga. Vi ska ses efter sommaren och försöka göra något kul tillsammans.

Varför en återförening så pass kort tid efter att ni tog farväl för fem år sedan?

– Jag tycker inte det har gått så kort tid. Jag och Axel gjorde vår grej och Steve gjorde sin grej, och Axel och jag kände att vi har gjort vår grej i fem år. Vi kände att det var dags, vi saknade det. Och framförallt, att vi hade fans som ville att vi skulle återförenas. Då kände vi att, fan, vi måste göra det, de står ju här och ber om att få se oss igen, det kanske de inte kommer att göra hela livet.

Kommer ni att fortsätta med Axwell & Ingrosso samtidigt som ni gör Swedish House Mafia?

– Nej, det kommer vi inte göra, vi kommer nog faktiskt att lägga det på hyllan. Som jag brukar säga, det är tre prickar, det är inte två plus en prick. Men vi kommer absolut fortfarande att göra våra individuella grejer.

Det känns som att ni tidigare har undvikit frågan om ni ska återförenas eller inte, varför?

– Nej, det finns ingen fråga att undvika, det är bara det att när man är fokuserad och har ett mål med något annat så vill man inte bli störd med sådana saker, utan man vill tänka framåt. Vi har alltid varit så sedan dag ett, det som pirrar i vår mage vill vi göra, det vi tycker är kul. Och nu känns det som att det skulle vara kul att göra det.

Utöver musiken har Sebastian Ingrosso blivit delägare i sin andra restaurang, Kale & Crave i Stockholm, tillsammans med dj-stjärnan Alesso, låtskrivaren och producenten Vincent Pontare, barndomsvännen Serhan Stojanov och kocken Viktor Hodell.

Korgen, där grönkål står i fokus, är laktosfri, glutenfri och sockerfri.

Varför behövdes det här?

– Det började egentligen för flera år sedan när Vincent blev introducerad till en näringsterapeut. Han blev helt överhajpad av det han fick lära sig, och började sprida det till mig och alla runt omkring. Så vi började nörda in oss i det här med ekologisk mat ganska långt innan den vågen kom till Sverige. Det var tufft att hitta naturlig och ekologisk mat i Sverige. Vi hittade några ställen, men vi kände att vi alltid fick kompromissa med att det är nyttigt, men inte så gott. Vi tänkte, varför kan inte nyttig mat vara god, vad är problemet? Vi har saknat ett ställe som det här.

Du är ju också delägare i den italienska restaurangen Un Poco. Vad väljer du, pasta eller grönkål?

– Det är svårt, jag är ju halvitalienare! Just nu väljer jag personligen grönkål. Kale & Crave är en restaurang du kan käka på varje dag, medan Un Poco kanske är mer festligt. Där vill jag ha mina tryffelmakaroner, mitt Barolo-vin och tiramisu. Då går jag all in!

Vincent Pontare, Serhan Stojanov och Sebastian Ingrosso utanför deras nyöppnade Kale & Crave.
Vincent Pontare, Serhan Stojanov och Sebastian Ingrosso utanför deras nyöppnade Kale & Crave.Foto: Adrian Pehrson
pil
Fakta/Sebastian Ingrosso

Bor: I Stockholm.Familj: Gift med Kinda Hamid, har två döttrar, Melina och Miranda.Ålder: 35 år.Gör: En av världens mest framgångsrika dj:s.Aktuell: Som delägare i nya hälsorestaurangen Kale & Crave på Roslagsgatan 2 i Stockholm.

klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro