ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sedan följde en total mardrömsfärd”

Johan Kellman Larsson · 6 Nov 2011
Uppdaterad 6 Nov 2011

Författaren och programledaren Emma Hamberg tjuvlyssnar gärna på sina grannar. Bästa resan var till Indien. Men också den sämsta.

klar

Artikellänk är kopierad

Bästa resminnet … – När jag och mina tre döttrar reste runt i Indien. En kväll i en liten by i Kerala börjar det ösregna, strömmen gick och så blåste det så in i bomben. Hela havet blev upproriskt. Vi slank in på en liten restaurang som mest bara var ett plåttak och några bord. Och där satt vi, hörde regnet piska, med tända ljus på bordet och såg blixtarna. Vi fick in underbar mat som vi åt i vår skyddade lilla värld.Värsta resminnet … – Samma Indien-resa. När vi skulle bege oss mot flygplatsen började jag plötsligt må väldigt, väldigt illa. Sedan följde en total mardrömsfärd med taxi, buss, eviga köer och en lång flygplansresa. Jag spydde och allt annat du kan komma på precis hela tiden, ensam med tre oroliga barn och en jädra massa packning. Precis när vi landade på Arlanda kände jag att nu, nu har jag spytt klart. Favoritresmål … – Jag älskar Frankrike och Italien. Det är så vackert  att det gör ont, maten är fantastisk, man får äta croissanter till frukost. Nästa helg åker jag och min yngsta dotter till Paris. Och för bara någon månad sedan var jag nere på franska rivieran. Som sagt: kärleken är innerlig. Det packar jag alltid ner i resväskan … – Har jag bara med mig mina glasögon och linser är jag trygg. Utan dem kan jag lika gärna åka hem. Jag är nämligen halvblind.Det första jag gör på hotellrummet … – Öppnar fönstret och tittar ut. Med största sannolikhet börjar jag genast att spionera in i alla lägenheter. Det är ett toppensätt att känna av var man är. Tjuvlyssna, tjuvlukta och tjuvflukta in hos folk.Restipset … – Jag var alldeles nyss i Polen för programmet ”Resebyrån” på SVT. Och måste säga att jag blev helt knockad. Det finns kraft i det landet. Samt jädrigt goda piroger.

klar

Artikellänk är kopierad

Johan Kellman Larsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro