ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Seinfeld "George" talar ut om perukryktena

Tomas Lundin · 29 Sep 2011
Uppdaterad 29 Sep 2011
Till vänster: Jason Alexander med sin nya specialperuk och utan till höger.

Till vänster: Jason Alexander med sin nya specialperuk och utan till höger.


Efter otaliga flintis-skämt i "Seinfeld" är Jason Alexander synonym med en glesnande hårman. Därför blev många chockade då han plötsligt dök upp med mer hår än vad George Costanza någonsin haft.

klar

Artikellänk är kopierad

Nu talar stjärnan ut om sitt håringrepp. "Eftersom så många har frågat om mitt nya huvud, tänkte jag dela med mig om vad som händer. Jag bestämde mig för att göra förändringen av professionella och praktiska skäl", skriver Alexander i ett förlängt twitterinlägg. Han berättar att han började tappa håret vid 17 års ålder. Efter att först blivit ledsen såg han håravfallet som en välsignelse eftersom han fick spela karaktärer som var äldre än han var, vilket innebar mer jobb. Men under senaste tiden har lockarna glesnat lite väl mycket, tycker stjärnan. "Och så var det det praktiska elementet. På scen och även på film har mitt huvud blivit en stor fyr som reflekterar ljus på ett väldigt tydligt och distraherande sätt", skriver Alexander. Nu bär han en halv-permanent peruk som ska få honom att se ut som för tio år sedan. "Det ser ut som en kille som håller på att tappa håret och är inte en konstgjord mopp" Nu hoppas Jason Alexander att utspelet ska sätta stopp för spekulationerna om hans hårförvandling.

Nedan: Ett klipp ur "Seinfeld" där Jason Alexanders karaktär George precis skaffat peruk.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro