ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Seinfeld” kan bli viktig serie för Netflix

Aron Andersson · 30 Jul 2014
Uppdaterad 30 Jul 2014

Foto: TT


Seinfeld” kan vara på väg till Netflix. Enligt stjärnan bakom serien förs samtal om en sådan affär.

klar

Artikellänk är kopierad

En 16 år gammal serie om ”ingenting” kan fortfarande betyda någonting för Netflix. Det skriver sajten Marketwatch om affären som skulle kunna bli väldigt dyr för nätjätten.

När seriens stjärna, Jerry Seinfeld, häromveckan svarade på frågor på nätforumet Reddit ställdes frågan rakt ut av en användare: ”Jerry, något nytt om när ”Seinfeld” kommer till Netflix?”

Ståuppkomikern svara nästan lika rakt: ”Du är en väldigt smart och progressiv person. Dessa konversationer sker för närvarande.”

Jerry Seinfelds svar har fått många fans att hoppas på att serien snart blir tillgänglig på nätet. För trots att hela serien finns att köpa på dvd och dessutom regelbundet sänds i repris i diverse tv-kanaler världen över är det inte lika lätt att titta på serien på nätet, åtminstone inte lagligt.

Enligt Marketwatch finns 10 avsnitt att se på sajten Crackle. Det är långt ifrån de totalt 180 avsnitt som finns av serien.  Samtidigt blir kampen om tv-tittarna på nätet allt hårdare och en så framgångsrik serie som ”Seinfeld” kan bli ett viktigt vapen för att locka mer prenumeranter och intäkter.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro