ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Selakovic deppar inte

TT · 20 Apr 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

Riskerar sex års fängelse • Spelar som vanligt i IFK Göteborg

klar

Artikellänk är kopierad

Stefan Selakovic.
Stefan Selakovic.

Blåvitts anfallare Stefan Selakovic tänker inte deppa ihop av ett åtal. Trots att han riskerar upp till sex års fängelse. – Jag har min familj och fotbollen att tänka på, säger han. 29-årige Selakovic vaknade i går morse ovetandes om att åklagaren satt ut en tidpunkt för beslut om åtal i IFK Göteborgs skattehärva.

ÅKER TILL LIDKÖPING Han hade en dag med familjen framför sig innan han skulle träffa laget på Kamratgården på eftermiddagen för att åka till Lidköping och spela mot IF Heimer i svenska cupen. Då slog han på tv:n och läste att han ska åtalas nästa torsdag för ekonomisk brottslighet.

"INTE ROLIGT" – Det känns så klart inte roligt. Men jag lägger inte så mycket energi på något jag inte kan påverka. Jag kan inte gå ner mig på grund av det här, säger han när TT pratar med honom. Samtidigt var det inget oväntat besked. Sedan i höstas när han delgavs misstanke om medhjälp till grovt skattebrott har han vetat att utredningen rullat och kunde sluta med åtal och rättegång. De första misstankarna har avskrivits. Nu handlar det om grovt penninghäleri, medhjälp till försvårande av skattekontroll samt ytterligare någon brottsrubricering.

klar

Artikellänk är kopierad

TT
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro