ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Semmler om tuffa tiden: "Jag började ifrågasätta allt"

Erik Glanell · 3 Maj 2017
Uppdaterad 3 Maj 2017
I The Score esports podcast berättar Auguste "Semmler" Massonnat om tuffa tiden efter broderns bortgång.

I The Score esports podcast berättar Auguste "Semmler" Massonnat om tuffa tiden efter broderns bortgång. Foto: Erik Glanell


Auguste "Semmler" Massonnat har inte synts lika ofta som han brukar vid stora evenemang. Nu berättar han om dödsfallen som fick honom att ifrågasätta allt.

klar

Artikellänk är kopierad

Counter strike-tittaren är vana vid att se Auguste ”Semmler” Massonnat vid i princip alla stora arrangemang. Men den uppmärksamme har kanske den senaste tiden märkt att han synts allt mindre i rutan.

I en podcast av The Score esports berättar e-sportprofilen, som nu är aktuell i realityserien Gamerz, om hur jobbet tog överhanden när han gick igenom en tuff tid i privatlivet.

”En av mina barndomsvänner och min bror gick bort inom en månad i slutet på förra året. Min mentalitet då var att jag inte skulle säga ett ord om det. Så länge jag koncentrerar mig på jobbet så kommer jag ta mig igenom det här”, säger Auguste ”Semmler” Massonnat i podcasten.

LÄS MER
Semmler vill hitta tillbaka till plojet i e-sportstudion

Efter ett bra tag insåg den populäre kommentatorn att han inte skulle komma tillbaka på banan genom att begrava sig i jobb. Speciellt inte när hans tillstånd började gå ut över hans nära och kära.

”Det har varit sex månaders tid där jag har insett att det inte var rätt sätt att bearbeta det. Jag var vresig mot folk i min närhet och kolleger. Jag hanterade det verkligen inte bra”, säger han i podden.

Han beskriver vidare hur han kämpade med frågan om han skulle berätta om händelserna offentligt för att förklara att allt inte stod rätt till.

Samtidigt började han tvivla, inte bara på jobbet som sådant, utan även om sin passion för spel.

”När något sånt händer så vänds allt upp och ned och jag började ifrågasätta allt. Allt. Jag hade ingen aning om vad jag gjorde eller vart jag var på väg”, säger han.

Den tuffa tiden till trots menar Auguste ”Semmler” Massonnat att han är på väg att få rätsida på livet igen.

”Det har varit en lång process och jag har kommit en punkt där jag börjar se ljuset i tunneln där jag känner att jag börjar komma i balans igen. Det har varit väldigt intressanta månader och jag har känt mig så splittrad” säger han.

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro