ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Semmler: Så blir du en bättre spelare

Simon Krona · 10 Maj 2017
Uppdaterad 10 Maj 2017

Många är vi som har stått och stampat på samma rank i vad som känns som en evighet. Vad gör man när det inte känns som att aimen kan bli så mycket vassare? Enligt CS-kommentatorn Semmler handlar det om att ha rätt mental inställning.

klar

Artikellänk är kopierad

Nu har han flyttat till Sverige och är åter igen aktuell som programledare för realityshowen Gamerz där 10 Counter strike-talanger tävlar om ett sponsorkontrakt.

Här är Semmlers bästa tips för att ta ditt spel till nästa nivå:

1. Träna hårt

Det låter kanske självklart, men enligt Semmler kan man behöva spela mer än vad man tror.

– Du kommer att behöva offra jättemycket om du vill bli riktigt bra. Om du vaknar på morgonen och direkt känner dig redo att spela och uppnå någonting kommer du antagligen gå långt. Men om du vaknar och trycker på snooze-knappen 30 gånger och det känns jobbigt att börja spela kommer du nog inte bli så mycket bättre.

2. Ta till dig av kritik

Du kommer inte sällan att bli kritiserad av dina lagkamrater när du spelar. Det är lätt att slå den ifrån sig, men i många fall kan det vara bra att ta till sig, enligt Semmler.

– Om du spelar med någon som rent objektivt är bättre än du – lyssna på vad den spelaren säger. Om du inte är Olofmeister… Fast till och med Olofmeister kan behöva råd lite då och då.

3. Tagga till!

– Du måste vara självsäker, nästan lite arrogant om du ska lyckas som e-sportare. Varje gång du går in på en server måste du tro på dig själv och känna att du kan slå allt i din väg, säger Semmler.

klar

Artikellänk är kopierad

Simon Krona
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro