ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sensotouch 3D – Aldrig lika bra som en rakhyvel

Ola Jacobsen · 20 Okt 2010
Uppdaterad 11 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Vissa saker är så enkla att de är svåra att ersätta. Philips gör ännu ett försök med sin nya rakapparat – men misslyckas på alla punkter.

4 saker vi gillar med Philips Sensotouch 3D

1. Flera sköna grepp – Maskinen ligger bra i handen. Dessutom går det utmärkt att variera greppet för att till exempel raka baksidan av huvudet.

2. Automatiskt neddoppning – Du som gillar när säkerhetsbältet kommer fram med en liten arm när du sätter dig i bilen kommer älska hur rakapparaten själv hissar ner sig för självrengöring.

3. Tystheten – För att vara en rakmaskin är den tyst, men jämfört med det behagliga skrapet från en rakhyvel bullrar den naturligtvis fruktansvärt.

4. Vattentätheten – Rakapparaten är gjord för att kunna användas både med och utan vatten och raklödder. Skönt för den som har känslig hud.  

Kommentar: "Köp en Parisresa istället"

Sedan 1930-talet har rakapparattillverkarna kämpat för att ersätta en enkel och väl fungerande process med komplicerade maskiner. Utan framgång.

Det är mot den bakgrunden jag har testat ”Nästa generations rakupplevelse. Philips Sensotouch 3D – Philips mest avancerade rakapparat hittills.”

Nej, den ersätter inte en rakhyvels mångsidighet eftersom den inte klarar av mer än två dagars skäggstubb.

Nej, den ersätter inte en rakhyvel funktionsmässigt eftersom den inte rakar i närheten av lika fort som en rakhyvel.

Nej, den ersätter inte en rakhyvel kvalitetsmässigt eftersom den inte rakar lika nära som en rakhyvel.

Slutsats: Om du har massor av pengar och älskar maskiner ska du absolut köpa en rakapparat från Philips för 5 000 kronor.

Om inte, köp en rakhyvel, en bra raktvål, rakborste och en weekend till Paris för pengarna som blir över.

klar

Artikellänk är kopierad

Ola Jacobsen
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro