ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Seriefotslickare gripen – förgrep sig på kvinnor i solarier

Karolina Skoglund · 28 Nov 2014
Uppdaterad 29 Nov 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: TT

En man som anklagats för att olovligen ha slickat på kvinnors fötter och snott deras skor i solarier överlämnade sig själv till polisen på onsdagen.

Mannen anklagas för inblandning i flera sexuella övergrepp som involverar fötter och stölder av skor i solarier i delstaten Pennsylvania i USA. Gripandet var en direkt följd av mediebevakningen och tips från allmänheten, enligt den regionala polisen i området York på torsdagen, skriver Toronto Sun

Bland annat ska mannen ha slickat en kvinnas fot och stulit hennes boots på ett solarium i Richmond Hill. Liknande händelser ska ha skett även på solarier i Aurora, Innisfil och Bradford och Barrie, enligt polisen i York. 

– Den misstänkte uppmärksammade hennes skor och sedan föll ner på alla fyra, tog av skorna och började sedan slicka hennes fot utan hennes samtycke, säger polisen Andy Pattenden om en händelse på ett solarium i Barrie till Toronto Sun. 

Polisen ber om vittnesmål från liknande händelser. 

– Det är viktigt att folk anmäler dessa händelser, även om de kan vara generande eller om man anser det vara av mindre betydelse, säger Andy Pattenden.

Mannen anklagas nu totalt för fyra fall av sexuella övergrepp, rån, tre fall av stöld samt sexuell störning med en person under 16 år.

klar

Artikellänk är kopierad

Karolina Skoglund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro