ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sex, droger och rock n'roll kan ha hunnit i fatt Lemmy

Viktor Bendz · 2 Jul 2013
Uppdaterad 2 Jul 2013
Sex, droger och rock n'roll kan ha hunnit i fatt Lemmy 67-årige Ian Fraser "Lemmy" Kilmister vårdas på sjukhus och tvingas ställa in Europaturnén med Motörhead.

Sex, droger och rock n'roll kan ha hunnit i fatt Lemmy 67-årige Ian Fraser "Lemmy" Kilmister vårdas på sjukhus och tvingas ställa in Europaturnén med Motörhead. Foto: Joel Ryan/AP


Motörhead ställer in Europaturnén och spelningen på Metaltown i Göteborg på grund av frontmannen Lemmys sviktande hälsa. Men bandmedlemmarna hälsar att han och resten av bandet snart står på scen igen.

klar

Artikellänk är kopierad

Först ställde bandet in en spelning i Österrike, sedan i Italien och i Tyskland. I dag står det klart att bandet ställer in även i Göteborg och resten av Europa. Det verkar som att den legendariske sångaren Lemmys livsstil kan ha hunnit i fatt honom. Utöver musik är han känd för att leva rock n’ roll-myten med mycket alkohol, sex och droger. Lemmy ska ha rökt cigaretter sedan han var elva år, druckit en flaska whisky varje dag de senaste 35 åren och intagit kopiösa mängder droger. 

Senast förra veckan meddelade bandet på sin hemsida att Europaturnén skulle fortsätta och att sångaren var frisk.

”Vi är glada att kunna meddela Lemmy, trots rykten om motsatsen, lever, andas, pratar, knullar, super, äter, läser och kommer återgå till att stå på scen inom kort” stod det på bandets hemsida förra torsdagen.

Det överensstämde alltså inte med verkligheten.

– Det går åt rätt håll med Lemmy, men läkarna i Berlin rekommenderar att han vilar ett par veckor till. Vi kan inte ställa in spelning efter spelning, det blir för kostsamt. Därför tvingas vi nu ställa in hela turnén tyvärr, säger Motörheads svenska trummis Mikkey Dee till GT.

klar

Artikellänk är kopierad

Viktor Bendz
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro