ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sex heta tips för att lämna sexnormen

Pelle Ullholm · 27 Apr 2016
Uppdaterad 27 Apr 2016

Foto:  Eva Fallström/RFSU


Sexmallen luckras upp nu. Fler väljer egna vägar istället för upptrampade stigar men många, framför allt de som har heterosex, begränsar sig i onödan när det gäller hur de ligger. Samlag på kvällen i sängen uppfattas som det förväntade sexet” och därför är det så det blir om ingen visar att den vill nåt annat. Små variationer kan leda till stora sensationer.

klar

Artikellänk är kopierad

​ Här kommer sex tips:

PLATS OCH TID: Sex äger ofta rum sent och i sängen. Genom att byta plats kan det hända nåt både i känslan men även i vad man gör. I duschen står ni upp, varmt vatten på kroppen gör känslan annorlunda. Bryt sexmönstret genom att byta tiden. Andra miljöer och tidpunkter känns för många också mer spontana.

ORALSEX: Låt det blir till en praktik som står för sig själv. Alltså att enbart ha oralsex ibland. Det är mycket lättare att båda får orgasm. Man turas om att vara mer eller mindre aktiv. Man upplever också njutning av att tillfredsställa andra och man får större utrymme att utforska vad andra går igång på.

OUTERCOURSE: Outercourse händer utanpå kroppen och huden är kroppens största organ. Två kvadratmeter av känsla och känsel. Smek, slicka och gnid över hela kroppen och hitta de känsligaste platserna. Ni kommer kanske bli överraskade.

PULLA: Många forskare säger sig ha hittat g-punkten. Idag vet vi att det inte finns någon punkt utan snarare ett område. Många har känt att slidans framvägg är ett extra skönt ställe och upplever att det är lättare att komma åt med ett finger eller två än med en penis.

FINGRA: Alla föds med prostata, men det kan se anatomiskt olika ut beroende på kön. På den som har penis är det en samlingspunkt för nervtrådar som man kommer åt via analen. Rent fysiskt är det ett ställe som är skönt att bli masserad på, när man själv är bekväm med det.

SEXLEKSAKER: Ungefär hälften av alla vuxna har en sexleksak idag. Om du inte vill köpa någon kan du titta runt hemma. Du kanske hittar en fjäder eller något annat användbart? Sexleksaker gör också att du kan se annorlunda på hur man ska ha sex. Vem ska ska smekas och vem som ska penetreras? 

klar

Artikellänk är kopierad

Pelle Ullholm
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro