ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sex ljudklappar du kan lägga under granen i år

Metro/Ljud&Bild · 7 Dec 2017
Uppdaterad 7 Dec 2017
Det ska vara hårda paket – och det ska låta bra när julen är över.

Det ska vara hårda paket – och det ska låta bra när julen är över. Foto: IBL


Det är hög tid att fundera på vad du ska lägga för paket under granen – veckorna innan jul passar Metro Tech på att julklappstipsa. Den här veckan: Klappar till den som uppskattar bra ljud.

klar

Artikellänk är kopierad

Brusreducerande

Sony WH-1000XM2

Med WH-1000XM2 har Sony gett oss marknadens bästa brusreducering. Och ett ljud som är bland det bästa vi har hört från brus-reducerande hörlurar, plus fin komfort och dessutom marknadens bästa batteritid. Det är bara att ta av sig hatten och utropa Sony till kungen av brusfritt ljud. Den perfekta reseklappen.

Pris: 4 000 kr

Datorhögtalare

Logitech MX Sound

Trots ett rimligt pris överraskar MX Sound med smarta funktioner. Stereohögtalarna kan kopplas in både med kabel och trådlöst via Bluetooth. Det finns inga synliga knappar men när du rör handen framför den högra högtalaren så lyser de beröringskänsliga knapparna upp bakom tygfronten.

Pris: 1 100 kr

In-ear

Pioneer Rayz Plus

Nackdelen med Lightning-hörlurar är normalt att man inte kan ladda samtidigt, men det har Pioneer löst med en laddningskontakt på sladden. Brusreduceringen kan man kalibrera efter omgivningen vilket gör den väldigt effektiv. Rayz Plus har även smarta funktioner samt en utmärkt ljudkvalitet.

Pris: 1 700 kr

USB DAC

Audioquest Dragonfly Black

Dragonfly Black är en tvättäkta digitalomvandlare som tar ljudet till nya höjder. Koppla den till USB-porten och ett par bra hörlurar. Det förbättrar ljudet på dina musiktjänster så mycket att du borde köpa två stycken. En till dig själv och en i julklapp till någon som bryr sig om ljudkvalitet.

Pris: 950 kr

Bordsradio

Ruark R1 mk3

Den lilla Ruark-radion har mycket bättre ljud än de flesta radioapparater. Den har FM- och DAB-radio och Bluetooth så hela familjen kan lyssna på vad de vill. R1 finns i flera färger och kvaliteten är ett par snäpp bättre än genomsnittet. Det bästa valet om klappen är till någon som är kräsen med ljud.

Pris: 2 900 kr

Bärbar högtalare

Geneva Touring XS

Lilla Touring XS spelar i 20 timmar på en laddning och är praktisk att ta med sig på resan. Men den skiljer sig från konkurrenterna genom att den har uppseendeväckande bas och spelar högre än allt annat vi har provat av samma storlek. Finns i fyra färger och är värd vartenda öre.

Pris: 1 700 kr

Läs kompletta tester på Ljud&Bild.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro/Ljud&Bild
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro