ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sex personer skadade efter lägenhetsrån på Djurgården

Jenny Andersson · 8 Aug 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

ÖVERFALL. Strax efter fyra i natt fick polisen larm om ett brutalt rån på Djurgården i Stockholm. Tre maskerade män ska ha tagit sig in i en lägenhet på Biskopsvägen. En man slogs i ansiktet med en  hammare och ytterligare sex personer fick slag och sparkar.– Enligt de nio vittnena som tidigare hade haft fest under kvällen slogs först en person i ansiktet med ett tillhygge. Därefter tejpades han och två andra personer fast, efter att ha försökt fly rånarna, säger Kjell Lindgren förundersökningsledare på CitypolisenInom en kvart var polisen där och då hade rånarna redan försvunnit från platsen i en båt.– Ytterligare sex personer blev utsatta för sparkar och slag, men endast den misshandlade mannen fördes till sjukhus med ambulans, säger Kjell Lindgren.

Enligt uppgifter skulle tillhygget röra sig om en hammare, men ansvarig polis vill varken kommentera eller dementera uppgifterna på grund av att alla personer ej ännu hunnit höras.– Det finns också uppgifter om att en av rånarna ska ha haft en pistol, säger Joakim Caryll på polisens länskommunikationscentral.Rånarna kom över en dator och kontanter.Polisens tekniker är på plats på brottsplatsen. Polisen arbetar också med att följa upp vittnesuppgifter.

klar

Artikellänk är kopierad

Jenny Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro