ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sexförbud på nya superjumbon

TT · 31 Okt 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

ROMANTIK. Singapore Airlines erbjuder dubbelsängar och champagne i sina lyxsviter på den nya superjumbon Airbus A380 som togs i kommersiell trafik i förra veckan – men par som hade tänkt sig utnyttja sviterna till en kärleksstund kan bli besvikna. Att ha sex ombord är nämligen lika förbjudet i sviterna – som inte är ljudisolerade – som i resten av flygplanet.

"Vi ber alla våra passagerare, oavsett var i vårt flygplan de befinner sig, att inte bete sig på ett sätt som andra passagerare och besättningsmedlemmar finner stötande", skriver Singapore Airlines i ett uttalande. "Inget annat gäller våra kunder i sviterna".

Tony Elwood, som reste på A380:ans premiärtur med hustrun Julie, är skeptisk till flygbolagets regler. "Man får en dubbelsäng, avskildhet och en ändlös mängd champagne, och sedan säger de att man inte får göra det naturliga", säger han till Times of London.

klar

Artikellänk är kopierad

TT
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro